📒You Re Here For A Reason ✍ Nancy Tillman

â™ Book Title : You re Here for a Reason
✍Author : Nancy Tillman
â™›Publisher : Feiwel & Friends
♣Release Date : 2015-09-01
âśżPages : 32
â™ ISBN : 9781250095831
♬Available Language : English, Spanish, And French

READ NOW DOWNLOAD

đź“ťYou re Here for a Reason Book Synopsis : You're here for a reason. If you think you're not I would just say that perhaps you forgot . . . a piece of the world that is precious and dear would surely be missing if you weren't here. Every person matters. Here, national-bestselling and beloved author Nancy Tillman shows readers how each of us fits into life's big picture, and how the world would be incomplete without you in it.

📒Het Achterhuis ✍ Anne Frank

â™ Book Title : Het achterhuis
✍Author : Anne Frank
â™›Publisher : Prometheus
♣Release Date : 2009-10-31
âśżPages :
â™ ISBN : 9789035135376
♬Available Language : English, Spanish, And French

READ NOW DOWNLOAD

đź“ťHet achterhuis Book Synopsis : Anne Frank hield van 12 juni 1942 tot 1 augustus 1944 een dagboek bij. Zij schreef haar brieven alleen voor zichzelf, tot ze in de lente van 1944 op radio Oranje de minister van Onderwijs, Kunsten en Wetenschappen in ballingschap, Bolkestein, hoorde spreken. Hij zei dat na de oorlog alle getuigenissen van het lijden van het Nederlandse volk onder de Duitse bezetting verzameld en openbaar moesten worden gemaakt. Als voorbeeld noemde hij onder andere dagboeken. Onder de indruk van deze redevoering besloot Anne Frank na de oorlog een boek te publiceren. Haar dagboek zou daarvoor als basis dienen. In maart 1945 stierf Anne Frank op vijftienjarige leeftijd in het concentratiekamp Bergen-Belsen. De enige overlevende van de familie, Otto Frank, zorgde ervoor dat het dagboek van zijn dochter toch gepubliceerd werd. In 1947 verscheen Het Achterhuis. Het is sindsdien een van de meest gelezen boeken ter wereld. Het is in meer dan dertig landen verschenen en er zijn meer dan zestien miljoen exemplaren van verkocht. EĂ©n enkele Anne Frank ontroert ons meer dan de ontelbaren die net zo leden als zij, maar wier beeld in de schaduw is gebleven. Misschien moet dat ook zo zijn: als we het leed van alle mensen moesten en konden meelijden, zouden we niet kunnen leven. primo levi

📒Het Boek Van Vreugde ✍ Dalai Lama

â™ Book Title : Het boek van vreugde
✍Author : Dalai Lama
â™›Publisher : HarperCollins
♣Release Date : 2016-09-21
âśżPages :
â™ ISBN : 9789402751604
♬Available Language : English, Spanish, And French

READ NOW DOWNLOAD

đź“ťHet boek van vreugde Book Synopsis : De Dalai Lama en Desmond Tutu hebben beiden veel tegenslagen moeten overwinnen. Ondanks hun ontberingen - of zoals ze zelf zeggen dankzij hun ontberingen - behoren ze tot de vrolijkste mensen ter wereld. Ter gelegenheid van de 80e verjaardag van de Dalai Lama reisde Desmond Tutu naar Dharamsala om samen HET BOEK VAN VREUGDE te maken als cadeau voor iedereen. Tijdens deze bijzondere week toonden ze met hun eigen uitbundigheid, compassie en humor hoe vreugde kan groeien van een voorbijgaande emotie tot een blijvende, solide levenshouding. Douglas Abrams was bij de gesprekken aanwezig en verwerkte ze tot dit boek. Een boek waar je blij van wordt, alleen al vanwege de liefdevolle manier waarop deze oude wijze mannen met elkaar omgaan, de levensvreugde en speelsheid die ze delen en de respectvolle manier waarop ze hun verschil van inzicht bespreken, want de boeddhistische en de christelijke traditie hebben naast veel overeenkomsten ook duidelijke verschillen. Het is mooi om te lezen hoe onbelangrijk die verschillen worden, want hun kernboodschap is dezelfde: vreugdevol leven bereik je door anderen vreugde te brengen.

â™ Book Title : Wat moet je doen met een idee
✍Author : Kobi Yamada
â™›Publisher :
♣Release Date : 2017-04-18
âśżPages :
â™ ISBN : 9082545373
♬Available Language : English, Spanish, And French

READ NOW DOWNLOAD

đź“ťWat moet je doen met een idee Book Synopsis :

â™ Book Title : De kracht van kwetsbaarheid
✍Author : Brené Brown
â™›Publisher : Lev.
♣Release Date : 2016-02-23
âśżPages : 240
â™ ISBN : 9789044969481
♬Available Language : English, Spanish, And French

READ NOW DOWNLOAD

📝De kracht van kwetsbaarheid Book Synopsis : Brené Brown beschrijft in haar boek wat het betekent om je kwetsbaar op te stellen in een wereld die gericht is op perfectionisme en het nemen van risico’s zonder dat succes gegarandeerd is. Of het nu om werk, relaties of opvoeding gaat: het is eng en moeilijk om je kwetsbaar op te stellen, maar het is nog veel moeilijker om het niet te doen en jezelf af te blijven vragen: wat als ik het wel had geprobeerd? We verwachten van onszelf en van anderen dat we elke dag de schijn ophouden om anderen te laten zien hoe goed we alles voor elkaar hebben. Kwetsbaarheid is een emotie waar bijna niemand zich prettig bij voelt. We associëren het met onzekerheid en risico’s. Toch zegt Brené Brown dat juist kwetsbaarheid de basis is van alle mooie dingen in het leven als liefde, vertrouwen en vreugde. Ze moedigt de lezer in De kracht van kwetsbaarheid aan om perfectionisme te laten varen, kwetsbaarheid en te omarmen en uitdagingen aan te gaan.

📒Kleurenblind ✍ Trevor Noah

â™ Book Title : Kleurenblind
✍Author : Trevor Noah
â™›Publisher : Lev.
♣Release Date : 2017-02-21
âśżPages :
â™ ISBN : 9789044975758
♬Available Language : English, Spanish, And French

READ NOW DOWNLOAD

đź“ťKleurenblind Book Synopsis : Trevor Noahs bijzondere levensverhaal - van een arme jeugd onder de apartheid in Zuid-Afrika tot geliefde comedian en presentator van The Daily Show - begon met een misdaad: zijn geboorte. Hij werd, hoewel gemengde relaties verboden waren, geboren als zoon van een blanke Europese vader en een zwarte Xhosa-moeder, die voor de buitenwereld moest doen alsof ze zijn nanny was in de weinige momenten dat ze als gezin samen waren. Zijn briljante, excentrieke moeder speelde een hoofdrol in zijn leven: ze was komisch en diepgelovig (ze gingen zes dagen per week naar de kerk en op zondag zelfs drie keer), en hielp Trevor op zijn hobbelige weg naar wereldfaam. Trevors belevenissen zijn afwisselend bizar, gevoelig en hilarisch. Zo vertelt hij hoe ze rupsen aten als er geen geld was, hoe hij uit een auto werd geslingerd tijdens een poging tot kidnapping, en over tienerverliefdheden in een door huidskleur geobsedeerde maatschappij. Zijn verhalen schetsen een onvergetelijk portret van een jongen die opgroeit in een snel veranderende wereld, gewapend met een scherp gevoel voor humor en onvoorwaardelijke moederliefde.

📒Elon Musk ✍ Ashlee Vance

â™ Book Title : Elon Musk
✍Author : Ashlee Vance
â™›Publisher : Lev.
♣Release Date : 2016-02-16
âśżPages :
â™ ISBN : 9789044974904
♬Available Language : English, Spanish, And French

READ NOW DOWNLOAD

📝Elon Musk Book Synopsis : Elon Musk is misschien wel de opvallendste en meest gedreven zakenman van dit moment – een eigentijdse mix van Thomas Edison, Henry Ford, Howard Hughes en Steve Jobs. Musk valt op door zijn dynamiek en visie in een wereld waar bedrijven vooral zekerheid zoeken. Met zijn bedrijven PayPal, Tesla Motors, SpaceX en Solar City verandert hij bedrijfstakken en de wereld door op het allerhoogste niveau te innoveren. In dit boek biedt journalist Ashlee Vance voor het eerst een inkijkje in het buitengewone leven van de meest gedurfde ondernemer van Silicon Valley. Geschreven op basis van exclusieve gesprekken met Musk, zijn familie en vrienden, volgt het boek zijn reis tot nu toe: van een ruwe opvoeding in Zuid-Afrika tot aan de top van de internationale zakenwereld.

📒Een Erfenis Van Spionnen ✍ John le Carré

â™ Book Title : Een Erfenis van spionnen
✍Author : John le Carré
â™›Publisher : Luitingh Sijthoff
♣Release Date : 2017-08-23
âśżPages :
â™ ISBN : 9789024578702
♬Available Language : English, Spanish, And French

READ NOW DOWNLOAD

📝Een Erfenis van spionnen Book Synopsis : Met Een Erfenis van Spionnen grijpt meesterverteller John le Carré terug op zijn meest geliefde personage George Smiley en zijn bestsellers Spion aan de Muur en Edelman, Bedelman, Schutter, Spion. In een verhaal dat zindert van de spanning, de humor en de morele ambivalentie, confronteert Le Carré de lezer met een nalatenschap van onvergetelijke personages, zowel oude als nieuwe.

📒Wolkenatlas ✍ David Mitchell

â™ Book Title : Wolkenatlas
✍Author : David Mitchell
â™›Publisher : Nieuw Amsterdam
♣Release Date : 2014-12-10
âśżPages :
â™ ISBN : 9789046819043
♬Available Language : English, Spanish, And French

READ NOW DOWNLOAD

đź“ťWolkenatlas Book Synopsis : Wolkenatlas is het inmiddels met een supercast verfilmde magnum opus van David Mitchell. Het meest opvallende aan het boek is de structuur van vijf verhalen die tot de helft worden verteld en pas na het zesde verhaal in het midden worden vervolgd. Het is een spel van genres, van wilde avonturen en, uiteindelijk, een visie op de mensheid. Maar vooral is Wolkenatlas een meeslepend, vrolijk en spannend meesterwerk. Begin in 1850 met het avontuurlijke reisjournaal van notaris Ewing, lach mee met de brieven van het musicale manusje van alles Frobisher, huiver als roddeljournalist Luisa Rey in een thriller belandt, en schud je hoofd bij het lot van de dwaze uitgever Cavendish. Hou van kloon Sonmi-451 die haar leven vertelt, en laat je in het middendeel meevoeren naar een verre toekomst die je een spiegel zal voorhouden en je aan het denken zal zetten.

📒Creativity Inc ✍ Ed Catmull

â™ Book Title : Creativity inc
✍Author : Ed Catmull
â™›Publisher : Lev.
♣Release Date : 2014-08-29
âśżPages :
â™ ISBN : 9789044966725
♬Available Language : English, Spanish, And French

READ NOW DOWNLOAD

📝Creativity inc Book Synopsis : Creativity, Inc. is een boek voor managers die hun werknemers willen leiden naar excellentie, een handleiding voor iedereen die streeft naar originaliteit, en de allereerste, all-access reis naar het hart van Pixar Animation Studios. Het neemt je mee naar de story meetings, de postmortems en de Braintrust-sessies en laat zien hoe je een cultuur bouwt waar creativiteit ontstaat en floreert. Pixar domineert al bijna 20 jaar de animatiewereld. Films als de Toy Story-trilogie, Monsters, Inc., Finding Nemo, The Incredibles, Up en WALL-E hebben box-office records gevestigd en wonnen samen 27 Academy Awards. Het plezier in het vertellen van verhalen, de inventieve plots en de emotionele authenticiteit laten zien wat creativiteit werkelijk is. In dit boek onthult Catmull de ideeën en technieken achter het succes en de winstgevendheid. Bij Pixar is een unieke omgeving gecreëerd met processen die creativiteit beschermen en die ingaan tegen conventies: - Geef een goed idee aan een middelmatig team en ze verkloten het. Geef een middelmatig idee aan een fantastisch team en ze repareren het of verzinnen iets beters. - Als je er niet naar streeft om het onzichtbare zichtbaar te maken en het te begrijpen, dan ben je slecht voorbereid om leiding te geven. - Managers zijn er niet om risico’s te vermijden. Ze moeten een omgeving creëren waar het veilig is voor anderen om risico’s te nemen. - De kosten om fouten te voorkomen zijn vaak hoger dan de kosten om fouten te herstellen. - De communicatiestructuur van het bedrijf is niet gelijk aan de organisatiestructuur. Iedereen moet elkaar kunnen praten. - Ga er niet vanuit dat algemene overeenstemming leidt tot verandering – zelfs als iedereen aan boord is, kost het veel energie om een groep in beweging te krijgen.