📒Neither Wolf Nor Dog ✍ Kent Nerburn

♠Book Title : Neither Wolf Nor Dog
✍Author : Kent Nerburn
♛Publisher : Canongate Books
♣Release Date : 2017-06-01
✿Pages : 352
♠ISBN : 9781786890184
♬Available Language : English, Spanish, And French

READ NOW DOWNLOAD

📝Neither Wolf Nor Dog Book Synopsis : With an introduction by Robert Plant Against an unflinching backdrop of 90s reservation life in the western Dakotas, Neither Wolf Nor Dog tells the story of two men, one white and one Native American Indian, connected by their own understandings of life yet struggling to find a common voice. As they journey together through small Native American Indian towns and down forgotten roads where the whisperings of the wind speak of ancestral voices, these two men will travel beyond myth and stereotype, revealing an America few people ever get to see.

📒Neither Wolf Nor Dog ✍ David Rich Lewis

♠Book Title : Neither Wolf Nor Dog
✍Author : David Rich Lewis
♛Publisher : Oxford University Press
♣Release Date : 1994-10-06
✿Pages : 256
♠ISBN : 0195362667
♬Available Language : English, Spanish, And French

READ NOW DOWNLOAD

📝Neither Wolf Nor Dog Book Synopsis : During the nineteenth century, Americans looked to the eventual civilization and assimilation of Native Americans through a process of removal, reservation, and directed culture change. Neither Wolf Nor Dog explores the experiences of three groups--Northern Utes, Hupas, and Tohono O'odhams--with settled reservation and allotted agriculture in the nineteenth and twentieth centuries. Each group inhabited a different environment, and their cultural traditions reflected distinct subsistence adaptations to life in the western United States. Author David Rich Lewis shows how each group experienced the full weight of federal agrarian policy yet responded differently, in culturally consistent ways, to subsistence change and the resulting social and environmental consequences. Attempts to establish successful agricultural economies ultimately failed as each group reproduced its own cultural values in a diminished and rapidly changing environment. In the end, Lewis demonstrates, such policies and agrarian experiences left Indian farmers marginally incorporated and economically dependent.

📒In Alle Eenvoud ✍ Kent Nerburn

♠Book Title : In alle eenvoud
✍Author : Kent Nerburn
♛Publisher : Mana
♣Release Date : 2011-05-16
✿Pages :
♠ISBN : 9789000303885
♬Available Language : English, Spanish, And French

READ NOW DOWNLOAD

📝In alle eenvoud Book Synopsis : Kent Nerburn laat ons datgene zien wat verborgen ligt onder het oppervlak van de werkelijkheid. Zijn teksten zijn doortrokken van stilte. Ze zijn van onschatbare waarde in een verdwaalde wereld. Eckhart Tolle, schrijver van De kracht van het nu Uit het boek... Liefde Liefde is meer dan een optelsom van interesses, aantrekkingskracht en dingen die twee mensen gemeen hebben. En net zoals het leven een geschenk is dat zich op zijn tijd aandient en weer gaat, zo kan het verschijnen van de liefde ook worden opgevat als een ondoorgrondelijk geschenk waar je geen vraagtekens achter hoeft te plaatsen. Onze spirituele reis Ga op zoek naar het pad dat straalt als een zonnige dag vol herinneringen aan geuren en beloften. En volg dat pad. Alleen dwazen weigeren in het zonlicht te lopen omdat ze de vorm van de zon niet kunnen zien.

📒Verborgen Schoonheid ✍ Kent Nerburn

♠Book Title : Verborgen schoonheid
✍Author : Kent Nerburn
♛Publisher : Mana
♣Release Date : 2011-05-16
✿Pages :
♠ISBN : 9789000303892
♬Available Language : English, Spanish, And French

READ NOW DOWNLOAD

📝Verborgen schoonheid Book Synopsis : De toevallige ontmoeting met een jongen op een fiets, een meisje dat de basisschool verlaat, een gesprek tussen twee vrouwen deze en andere kleine momenten zijn het onderwerp van deze prachtig geschreven verzameling. In elegant proza legt Kent Nerburn de wonderen bloot die net onder het oppervlak van het alledaagse leven verborgen liggen, waarmee hij ons een aangrijpende blik biedt op de schoonheid van heel gewone dagen. Of hij nu de dans van een vlieger boven de woestijn van New Mexico beschrijft, een begrafenis op een afgelegen indianenreservaat, of een gesprek onder familie en vrienden aan de eettafel, Kent Nerburn is een van de weinige schrijvers die in staat zijn zich zo licht over zulke diepe wateren te bewegen. In Verborgen schoonheid beschrijft hij de heilige momenten die in elk leven te ontdekken zijn. Er is een verborgen betekenis, een verborgen schoonheid in alledaagse momenten. Als we de schoonheid leren zien, of die zich nu in het licht of in de schaduw bevindt, zijn we getuige van het spirituele en heilige in het leven. Dan worden we ware kunstenaars van het alledaagse en wordt ons leven een meesterwerk dat geschilderd is in de kleuren van het hart.

📒The Wolf At Twilight ✍ Kent Nerburn

♠Book Title : The Wolf at Twilight
✍Author : Kent Nerburn
♛Publisher : New World Library
♣Release Date : 2010-10-18
✿Pages : 368
♠ISBN : 9781577319160
♬Available Language : English, Spanish, And French

READ NOW DOWNLOAD

📝The Wolf at Twilight Book Synopsis : A note is left on a car windshield, an old dog dies, and Kent Nerburn finds himself back on the Lakota reservation where he traveled more than a decade before with a tribal elder named Dan. The touching, funny, and haunting journey that ensues goes deep into reservation boarding-school mysteries, the dark confines of sweat lodges, and isolated Native homesteads far back in the Dakota hills in search of ghosts that have haunted Dan since childhood. In this fictionalized account of actual events, Nerburn brings the land of the northern High Plains alive and reveals the Native American way of teaching and learning with a depth that few outsiders have ever captured.

♠Book Title : Onderhuids druk Heruitgave
✍Author : Michel Faber
♛Publisher :
♣Release Date : 2009-03
✿Pages : 300
♠ISBN : 9057590891
♬Available Language : English, Spanish, And French

READ NOW DOWNLOAD

📝Onderhuids druk Heruitgave Book Synopsis : Een raadselachtige vrouw rijdt elke dag over de Schotse autowegen om goedgebouwde mannelijke lifters op te pikken met een wel heel macaber doel.

📒De Smaak Van Venijn ✍ Alan Bradley

♠Book Title : De smaak van venijn
✍Author : Alan Bradley
♛Publisher : Luitingh Sijthoff
♣Release Date : 2010-10-11
✿Pages : 336
♠ISBN : 9789021804453
♬Available Language : English, Spanish, And French

READ NOW DOWNLOAD

📝De smaak van venijn Book Synopsis : Internationale bestseller! Flavia de Luce woont met haar twee zussen en haar vader op het Engelse familielandgoed Buckshaw. De elfjarige Flavia is hoogbegaafd en dol op scheikunde, en op misdaad. Ze doet graag experimenten in het scheikundelab dat van haar overleden moeder is geweest. Haar eigen gifbrouwsels test ze bij voorkeur op haar twee zussen. Op een morgen vindt Flavia het lichaam van een man in de moestuin. Voor haar neus blaast hij zijn laatste adem uit. Wie is het? Flavia is zo nieuwsgierig dat ze haar eigen onderzoek begint. De politie wil haar vreemd genoeg niets vertellen. Stukje bij beetje ontrafelt Flavia een vreselijk geheim uit haar vaders verleden. Ze gaat zo op in de raadsels en puzzels van haar speurwerk dat ze ook zichzelf in gevaar brengt, maar dat snapt ze pas als het al veel te laat is. Alan Bradley (1938) groeide op in Cobourg, Canada. Voor hij begon met schrijven werkte hij lang bij radio- en televisiebedrijven. Hij had maar vijftien pagina's nodig om zijn Canadese uitgever ervan te overtuigen dat zijn spannende debuutroman uitgegeven moest worden. Zelf had hij tientallen jaren gewerkt om die pagina's te schrijven. Na publicatie volgde een overweldigende hoeveelheid enthousiaste recensies en een stortvloed aan internationale deals: met De smaak van venijn heeft Bradley de juiste snaar geraakt. 'Een sterk plot en een hele rij wonderbaarlijke figuren maken dit Canadese debuut tot een fantastisch onderhoudend boek.' The Guardian 'Briljant, onweerstaanbaar en onverbeterlijk, Flavia heeft een mooie toekomst voor zich. Bradleys debuut is een winnaar.' Kirkus, met ster 'Flitsend debuut.' Publishers Weekly 'Wat een heerlijk boek. Flavia de Luce is een van de meest vindingrijke, ja ronduit gevaarlijke heldinnen die er zijn.' The New York Times

📒What Happened ✍ Hillary Rodham Clinton

♠Book Title : What happened
✍Author : Hillary Rodham Clinton
♛Publisher : Kosmos Uitgevers
♣Release Date : 2017-10-03
✿Pages :
♠ISBN : 9789021567747
♬Available Language : English, Spanish, And French

READ NOW DOWNLOAD

📝What happened Book Synopsis : Hillary Clinton over de meest onvoorspelbare presidentsverkiezingen uit de geschiedenis Dit is de Nederlandstalige editie van het indrukwekkende boek van Hillary Clinton over de meest onvoorspelbare presidentsverkiezingen uit de geschiedenis. Persoonlijke onthullingen over de strijd met Donald Trump, over de campagne, Russische inmenging en hoe ze het onverwachte verlies verwerkte. Een boek voor iedereen die wil begrijpen wat er echt is gebeurd in 2016. ‘In het verleden had ik vaak het gevoel dat ik voorzichtig moest zijn in het openbaar. Alsof ik moest koorddansen zonder vangnet. Dat gevoel laat ik nu compleet varen. Ik zal alles vertellen.’ - Hillary Rodham Clinton. Bevrijd van alle beperkingen in politiek opzicht, vertelt Hillary hoe het was om de eerste vrouwelijke presidentskandidate te zijn in verkiezingen die werden gedomineerd door ongekende dieptepunten, wendingen die een romanschrijver niet had kunnen bedenken, Russische inmenging en een opponent die alle regels aan zijn laars lapte. In What happened vertelt ze hoe het was om het op te nemen tegen Donald Trump, welke fouten ze maakte, hoe ze omging met alle kritiek die ze kreeg en hoe ze het onverwachte verlies verwerkte. Hillary Clinton verloor de verkiezingen, maar is bij lange na niet gebroken of verslagen. Met haar meest persoonlijke memoires tot nu toe richt ze zich tot iedereen die wil begrijpen wat er echt is gebeurd in 2016.

📒De Gouden Ezel ✍ Apuleius

♠Book Title : De gouden ezel
✍Author : Apuleius
♛Publisher : Singel Uitgeverijen
♣Release Date : 2012-07-19
✿Pages : 287
♠ISBN : 9789025369842
♬Available Language : English, Spanish, And French

READ NOW DOWNLOAD

📝De gouden ezel Book Synopsis : Magie, seks, misdaad en sensatie, humor, verlossing: De gouden ezel van Apuleius van Madauros (ca. 125-180) heeft het allemaal. De roman vertelt het verhaal van Lucius, een jongeman die per ongeluk verandert in een ezel en zo allerlei avonturen beleeft. Hij hoort de vreemdste verhalen, zoals het beroemde sprookje van Amor en Psyche, en raakt betrokken bij moord, roof en overspel. Pas op het dieptepunt van zijn leed reikt de godin Isis hem de helpende hand... Maar is dat ernst of spot? Religieuze diepgang of satire? In dit levende boek verandert alles telkens van vorm. Dat geldt voor het verhaal, maar ook voor de flonkerende stijl. Op sublieme wijze jongleert Apuleius met taal en literaire conventies. De gouden ezel is een verhaal dat direct aanspreekt, maar ook een spel op niveau met de lezer, een postmoderne roman avant la lettre.

📒Native American Wisdom ✍ Kent Nerburn

♠Book Title : Native American Wisdom
✍Author : Kent Nerburn
♛Publisher : New World Library
♣Release Date : 2011-03-10
✿Pages : 128
♠ISBN : 1577312546
♬Available Language : English, Spanish, And French

READ NOW DOWNLOAD

📝Native American Wisdom Book Synopsis : Joseph, Sitting Bull, Red Cloud, Black Elk, Ohiyesa, and many others share their insights on Native American ways of living, learning, and dying. There is something archetypal about the philosophy of the original Americans, especially to the sensibilities of modern European Americans. We recognize it as coming from the earth we walk on, from those who preceded us. As we read the wisdom of these peoples, it is possible to feel a reconnection with our land and ourselves. Taken from orations, recorded observations of life and social affairs, and other first-person testimonies, this book selects the best of Native American wisdom and distills it to its essence in short, digestible quotes that are meaningful and timeless — perhaps even more timely now than when they were written.